LEDIG STILLING

Vi har vi alltid plass til deg som er ekspert på et av våre fagområder. Dersom du er interessert i å jobbe for Lie Blikk, men ikke finner en stillingsutlysning, send oss informasjon om deg selv i en åpen søknad.

 

Blikkenslager

Med svenne-/fagbrev eller relevant erfaring fra bransjen.

For stillingen settes krav til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Du er serviceinnstilt, har evne til å jobbe selvstendig og i team. Du liker utfordringer, er ansvarsbevisst og kundevennlig. Til gjengjeld tilbyr vi konkurransedyktige betingelser i et travelt og trivelig miljø.

Arbeidsoppgavene er allsidige og dagene er varierte med spennende prosjekter.

 

Søknadsfrist: snarest.

 

Send søknad til post@lieblikk.no

 

Spørsmål rettes til:
Alice 975 58 999
alice@lieblikk.no

Fasade- og elementmontører til Nytt Universitetssykehus i Stavanger

Se stillingsbeskrivelse

Lie Blikk er en moderne bedrift som evner å tenke nytt i takt med markedet og den teknologiske utviklingen. Vår måte å tilpasse oss på, gjør at vi langt på vei blir sett på som en foregangsbedrift.

 

Vi gjør mye mer enn å levere takrenner, pipehatter og beslag, vi lager det meste som er laget i metall; som fasader, tak, rekkverk, trapper og spesialbestillinger fra kunder. Vi har også nylig startet opp en egen avdeling som driver med glass.

 

I Lie Blikk har vi mange yrkesgrupper samlet, vi er blant annet blikkenslagere, platearbeidere, tømmermenn, montører, prosjektledere, serviceledere, kalkulatører, sjefer, forretningsutviklere – som alle er spesialister på sine områder. Sammen tar vi på oss spennende og krevende oppdrag.

 

Søknad sendes til alice@lieblikk.no eller Lie Blikk AS, Kvålveien 13, 4323 Sandnes.